Tuinaanleg in Limburg (Beringen) door De Groenbroeders

 

Tuinonderhoud en tuinrenovatie

De Groenbroeders halen hun scissorhands maar al te graag boven om overwoekeringen en onkruid probleemloos te lijf te gaan. We weten hoe we met uw struikgewas moeten omgaan. Snoeiwerken van hagen, struiken en bomen pakken we hardhandig of net met de nodige zachtheid aan. Het resultaat: een transformatie in uw tuin waar u versteld van zal staan, en de buren wellicht ook.

 

Steengoed in klinkerwerken en grondwerken

Ook voor het ruwere voorbereidende werk komen de stevige handen van De Groenbroeders goed van pas. We graven ons een weg in alle grondwerken. De Groenbroeders voelen zich als een vis in het water in het groen, maar ook met klinkerwerken kunnen ze goed uit te voeten.

Is uw tuin aan een facelift toe? Vindt u door het bos de bomen niet meer? Schreeuwt uw tuin om aandacht, maar hebt u geen tijd of zin om al dat groen onder handen te nemen? De Groenbroeders snellen u uit Beringen te hulp om uw tuin om te bouwen tot uw toekomstige lievelingsplek.

De zaakvoerder zorgt samen met zijn zonen voor de volledige afwerking: van grondwerken, de aanleg en het onderhoud tot de snoeiwerken en klinkerwerken in uw tuin. U lacht niet groen wanneer u de factuur krijgt bij De Groenbroeders, wij gaan voor een correcte prijs voor ieder werk, of dit nu groot is of klein.

 

Wij hebben tuinaanleg

Van een rechte lap inspiratieloos stuk grond maken wij een pareltje van een tuin. Een wildernis toveren wij om tot een paradijs. Groen gebladerte tot kleurenpracht en vice versa. Als uw tuin u tegenzit, zal dit familiebedrijf uw tuin volledig tot zijn recht laten komen tot zelfs meer dan dat.

Vrijblijvende offerte

Een offerte op maat, volledig vrijblijvend voor tuinaanleg, het onderhoud van uw tuin, klinkerwerken, grondwerken, groenvoorziening, beplanting of meteen een totale afwerking? Beleef (terug) plezier aan uw tuin, aarzel niet De Groenbroeders in Beringen te contacteren!